sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Kooste & asiaa 

Näin pitkästä aikaa päätin kirjoitella tänne, sillä olen unohtanut koko blogin. Mutta en ole kirjoitellut tänne n. neljään kuukauteen, joka on pitkä aika, syy siihen on se että en ole käynyt sso:ssa sillä innostukseni lopahti vain, ja sen seurauksena ei minulla kauheasti asiaakaan ole ollut tänne. Nyt kun minun taas tekisi mieli pelata sso:ta niin ei ole konetta jolla pelata, sillä veljeni kone hajosi, joka tarkoittaa sitä että hän omi äitini koneen, jota minä olin käyttänyt, enkä oikein pääse koko koneelle ikinä. On minulla tietysti tämä oma kone, joka on niin hidas, että sillä ei voi pelata starstablea tai mitään muutakaan, paitsi Simsiä, mutta joka tapauksessa tällä koneella ei voi kauheasti edes netissä olla sillä se lagaa. Olen tässä suunnitellut ostavani uutta konetta, mutta minkäs sille mahtaa kun ei osaa säästää rahaa :'D Mutta en anna tämän blogin kuolla kokonaan, kirjoittelen tänne sitten kun käyn taas sso:ssa aktiivisesti. 

Näiden neljän kuukausien aikana on ollut paljon tekemistä, oli mm. joulu, uusivuosi ja kaikki sen sellaiset pyhät. Mutta jos skipataan nämä pari kuukautta ja mennään tähän viikkoon? Joo eli siis tämä viikko oli hiihtolomaa, ja huomenna olisi taas aika palata kouluun. Puolet hiihtolomasta vietin mummillani. Tulimme keskiviikkona takaisin, ja nämä loput päivät olen vain ollut kotona, pelaten simsiä ja katsellen elokuvia ja sen sellaista., mutta ketä kiinnostaa ? :'D Tämä blogi perustuu enemmän starstableen ja sen tapahtumiin, mutta kerroinpa nyt mitä olen tehnyt näinä aikoina kun en sso:ssakaan ole ollut. 

En siis todellakaan ole hylkäämässä tätä blogia, mutta palaan taas kirjoittelemaan kun palaan sso:n pariin, sitten kun ehdin ja saan paremman koneen, niinkuin sanoin jo. Ei kai mulla tässä itseasiassa muuta ollut, mutta kuten huomaatte olen hengissä vielä. Nähdään taas joskus :-)) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti