maanantai 9. maaliskuuta 2015

Ratoja & tehtäviä


Taas vähästä aikaa päätin kirjoitella tänne blogiin. Elikkäs otsikosta päätellen olen tehnyt ratoja ja tehtäviä. Lisäksi juttelin holistin kanssa pitkästä aikaa skypessä, ja pelasimme yhtä peliä. sso:ssa olen aika aktiivisesti oleskellut. Minun oli tarkoitus säästää star coinseja, mutta sain kuulla että  Jorvik City Plazassa useammat rusetit maksoivat vain 15-30 sc, joten päätin rynnätä sinne ja ostaa jotakin, päädyin sitten vaaleanpunaisiin rusetteihin sekä vaaleanpunaiseen huopaan ja pinteleihin, en ole kauheasti tuosta väristä välittänyt, mutta tajusin kuinka kiva väri se oikeasti on :'D 

Tänään ryntäsin koulun jälkeen koneelle ja menin star stableen, jossa sitten päätin mennä tekemään dinomaahan dailyt, mutta niissä meni vähän pidempään kuin odotin sillä sain tehtävän, joka jatkui ikuisuuden xd Holistikin tuli myöhemmin paikalle, ja kun sain tehtyä tehtäväni, ryhdyin kouluttelemaan tuon kanssa. Caeshan sain melkein 10 lvl, sillä holisti lähti, ja en jaksanut kouluttaa enään. Menimme myös figin champpiin, joka ei oikein hyvin mennyt xd ainakaan itseni kohdalta.


Mietin juuri, että pitäisi noiden konien tiedot laittaa tuonne ja voisin muokata blogiani, vähän kesäisempään suuntaan, vaikka se onkin jo aika kesäinen xd mutta jokatapauksessa sekin tulee tapahtumaan jossain vaiheessa sitten kun ehdin tai jaksan. Minulla on siis ollut kiirettä, sillä koulussa on taas paljon kokeita, joihin pitää lukea. Joten en ehdi kauheasti koneella ollakkaan. Ei minulla kai muuta ollutkaan, tälläinen pieni postaus tähän väliin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti