torstai 5. tammikuuta 2017

Missä olen ollut?

Ei, en ole kuollut, vaikka se siltä voikin vaikuttaa blogin suhteen. Siitä on melkein vuosi kun viimeksi tänne kirjoitin jotakin.

Missä sitten olen ollut?

Olen ollut aika kiireinen viime vuoden puolella. Olen tavannut ystäviäni eri puolelta suomea sekä keskittynyt kouluun ja omaan henkilökohtaiseen elämääni. Suurin syy kuitenkin poissaolooni on se, että ikivanha läppärini päivitti itsensä Windows 10, jonka takia Star Stable ei tahtonut enään toimia. Kokeilin kaikkia mahdollisia keinoja, mutta mikään niistä ei tuntunut auttavan. Lopulta koko läppäri sanoi itsensä irti elokuun puolessa välissä (?). Sain siis jatkaa elämääni ilman tietokonetta, sso:ta jne.
       Aluksi se oli aika vaikeaa, mutta huomasin että pystyin keskittymään ilman tietokonetta kouluun ja muuhun elämääni paremmin. Minulla oli tapana olla joka päivä näytön edessä katselemassa videoita tai tekemässä muita asioita joista pidin. Mutta jouduin selviytymään ilman läppäriä noin puolivuotta.

Joka tapauksessa, sain siis vasta eilen uuden läppärin, joka tarkoittaa sitä että tämä blogi herää henkiin ja pääsen takaisin sso:n pariin. En edes tiedä lukeeko kukaan tätä blogia enään, mutta see ya guys!

Toivotan jokaiselle kuitenkin myöhässä hyvää uutta vuotta 2017! Tehkää tästä vuodesta ikimuistoinen,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti