lauantai 30. toukokuuta 2015

KESÄLOMA!


Vihdoinkin on kesäloma! Se tarkoittaa sitä että minulla on enemmän aikaa pitää melkein puolikuollutta blogiani pystyssä. En ole taas hetken kirjoitellut, vaikka olisikin ollut aikaa, mutta ei ole ollut mitään mistä saisi jotakin kirjoitettua. Joka tapauksessa lupaan kirjoitella useammin tai ainakin yritän. Vastailen noihin kysymyksiin joskus kun jaksan ja teen myös koni osion silloin kun innostaa xd. 

Star stablessa ei ole mitään kummoisempia muutoksia tullut, enkä tuollakaan hirveästi ole käynyt. Tänään kuitenkin päätin mennä sinne. Minulla oli sen verran star coinseja että päätin ostaa vuonohevosen johon olen säästänyt jo jonkin aikaa :3  Tamman nimeksi päätyi Mistwalker jota kutsun vain Mistiksi. Koulutin sen 3 levelille sitten menin tekemään vähän dailyja ja sen jälkeen menin etsimään argelologisia löytöjä dinosta. Myöhemmin napsin kuvia ja muokkasin paria niistä. 

Pitäisi varmaan yrittää saada jollakin konstilla pidempiä postauksia tai kirjoittaa joistakin muista asioista jotka poikkeavat hieman tästä normaalista tekstistä jota aina väännän. Nyt kuvia -->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti