maanantai 1. kesäkuuta 2015

Kesärieha ja kouluttelua


Tänään siis pääsin johonkin kolmen aikaan koneelle ja menin star stableen kouluttelemaan Mistiä. Yritin saada holinkin sso kouluttamaan mutta ei tuo laiskimus jaksanut, joten jouduin kouluttelemaan yksinäni. Tein myös viime viikon päivityksessä tulleen tehtävän, jossa vain kerättiin joitakin juttuja viinitilalta. Tein hetken aikaa ratoja ja sain Mistin 6 lvl. Lopetin sitten siihen ja menin tekemään Dailyja ja etsimään argelologisia löytöjä dinosta. Sitten tuli fatal ja en jaksanut mennä hetkeen star stableen. En käy enään hirveästi star stablessa, eikä siellä ole melkein mitään tekemistä jos kukaan ei ole paikalla. Siksi postauksiksakin tulee lyhyitä, sillä ei ole mitään asiaa. Minäkin vain pölötän samoja vanhoja asioita postauksesta toiseen.
 
Joka tapauksessa Vanessa Searock piti tänään norteille kesäriehan 8) Piti pukeutua kesäisiin vaatteisiin. Menimme ensin syömään makkaraa Fort Pintan rannalle ja menimme samalla totuutta ja tehtävää. Sen jälkeen menimme pari kierrosta piilosta ja sitten Vanu piti todella pitkän vaelluksen ilman koneja. Otin sitten vaelluksen lopussa parisen kuvaa, porukkaa oli aika paljon 8) Vaellus loppui keskelle figiä. Ei tänään sen ihmeellisempiä.

Minulla ei ole hajuakaan lukeeko kukaan edes blogiani, mutta kirjoitan silti. Postaukset alkavat käydä varmaan tylsiksi, sillä aina samaa vanhaa juttua. ''Koulutin tuota ja tein sitä'' alkaa oikeasti itseänikin pitkästyttää, mutta kirjoitanpahan sitten joskus jotakin järkevää jos sso:ssa tapahtuisi jotain. 

Meinasin jos vaihtaisin taas blogin ulkoasua, sitten kuin jaksan. Pitäisi myös tehdä konit osio valmiiksi ja vastata kysymyksiin. Sitten kuin jaksan. Mutta ei tässä muuta. Olisi kiva saada teiltä lukijoilta palautetta mitä mieltä olette blogista ja luetteko mielellänne. Kertokaa! 8)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti