sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Epona & muutaNäin aluksi tavalliseen tapaan pahoittelen blogini epäaktiivisuutta, itselläni ei ole vain aikaa olla päivät pitkät koneella tai sitten en vain jaksa kirjoitella tänne.

Mutta joka tapauksessa näiden lähipäivien aikana olen ollut sso:n parissa todella aktiivisesti. Olen jutellut skypessä ystävieni kanssa koko tämän viikonlopun ja seikkailut sso:ssa. Star stableen aukesi siis uusi paikka Epona, jota itse kutsun Ebolaksi. Mutta kuitenkin minun oli tarkoitus kuvata gameplay ja sain koottua sen valmiiksi tämän viikonlopun aikana, mutta Vegas rupesi taas säätämään jotakin ja rendaus ei tahtonut oikein onnistua. Lisäksi koko projekti hajosi käsiin, sillä koneeni oli poistanut kaikki video pätkät jotka olin kuvannut, joten voisi sanoa että tämä gameplay videon teko taisi mennä päin sinne minne päivän valo ei paista. Ehkä jokin toinen kaunis päivä kuvailen sitten uuden videon.

Itse en mennyt Eponaan heti keskiviikkona, sillä kun päivitys oli ohi, uskon kuinka paljon porukkaa sinä aikana kirjautui sisään ja ryhtyi heti tekemään tehtäviä, siellä olisi ollut kauhea tungos,  kokemusta on. Lisäksi koneeni tekisi varmasti fataleita miljoona kertaa ihmisten määrästä ja lagaisi. Hyrr..
Perjantaina päätin sitten mennä Eponaan ja puhuinkin Anskun ja Kakun kanssa skypessä siinä samalla, itse kuvasin juuri tehtävien teosta ja Eponaan pääsystä gameplayn, mutta rakas koneeni päätti pettää minut. Pääsette kuitenkin katselemaan sitten tästä kyseisestä päivästä Anskun kanavalle tätä kaunista keskuteluamme tehtäviä tehdessä.

Minun mielestä Epona on ihan hieno paikka, mutta itse en ollut sen aukeamisesta niin innoissani. Siellä on kiva kylä, talli ja paljon muuta kivaa.

Mitä nyt viime aikoihin tulee olen saanut koulutettua muutaman konini 15 lvl ja tehnyt muutamia dailyja joka päivä. Sitten olen ollut skypessä useita kertoja vähän kenenkin kanssa. 
Eilen etsimme Anskun kanssa kaikki Eponan tähdet sitten teimme tehtäviä ja sen sellaista. 

Päätin nyt kirjoitella tässä aamulla kun ei muutakaan tekemistä löytynyt, itselläni ei ollut yhtäkään kuvaa Eponasta joten kävin tässä aamulla ottamassa, joten oli aika pimeää. Itse odotan Star stableen lunta ja kaikkea jouluun liittyvää. Rakastan joulua! Mitä nyt Jouluun tulee niin ajattelin että pitäisikö tehdä joulukalenteri blogiin? Mitä mieltä te olette ja heittäkää toki ideoita. Taidan tästä mennä syömään aamupalaa, heippa! 8)

Buck on tosi söpö heppu :33

Syntax on aika flirttaileva heppu

Löysin mun kadonneet vanhemmat
Ei se jaksa

1 kommentti: