sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Happy Halloween!
Hei taas! Onhan siitä jo parisen viikkoa kun viimeksi kirjoitin. Tässä parin viikon aikana olen käynyt sso:ssa todella aktiivisesti. Olen napsinut kuvia eri tapahtumista, sepailusta, tehtävistä ja kaikesta. Kävimme myös ottamassa Holin kanssa kuvia shireistä, poistimme myös myöhemmin datat ja tulihan sieltä muutama kiva kuva saatua. Tässä clubin kesken on ollut jonkin verran vaelluksia ja sen sellaista, mutta en ole kuvia tajunnut ottaa. Sain myös Bravesoulin 15 lvl. Bravesoulin lempinimi oli alunperin Lou (?) mutta nyt se muuttuikin Raveniksi. Kävin joka päivä tekemässä radat kunnes sain sen 15 lvl. Nyt en jaksa tehdä ainuttakaan rataa varmaan ikuisuuksiin.


Tässä parin päivityksen aikana on tullut muutama tehtävä ja jotain Halloween juttuja. Olen myös tehnyt dailyja jonkin verran ja etsinyt dinolasta luita. Sainkin yhden luurangon jo kasaan. Pitäsi vaan ottaa itseään niskasta kiinni. En ole vieläkään kerännyt kaikkia Pandoran niitä pinkkejä valojuttuja tai saanut goldin kalastusta popularille :'D Olen kauhean laiska nykyään. Konejakin on kertynyt koulutettavaksi mukavasti. 

Tämän viikon päivityksessä tuli Halloween tehtäviä ja taas joka vuotiset aave etsinnä ja kurpitsa rata. Itse en jaksa keskittyä kummituksien etsintään, sillä se on aika tylsää. Nyt on jo marraskuu! Kohta on joulu ja sitten uusivuosi. Tämä vuosi on vain hujahtanut todella nopeasti.
 En minä mitään arkipäiväisestä poikkeavaa ole tehnyt star stablessa. Viettänyt clubilaisten kanssa aikaa ja räpsinyt muutamia kuvia sieltä sun täältä. Saatte jonkinmoisen kuva spämmin tähän loppuun. Hyvää yötä!

Jollain tainnu tulla vähän läpi :'DDKiusasin vähän holia >D

Palmuu  8)

Julle oli jumissa

Holi tekee itsemurhaa

KahdeksanjalkainenmatokoniEi kommentteja:

Lähetä kommentti