sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Mutanttikoni

Heii taas!

Päätin taas pitkästä aikaa tulla herättämään blogini henkiin, niin kuollut paikka kun on. Tällä viikolla oli siis syysloma, joten minulla oli aikaa olla koneella. Huomenna palaan taas arkeen. Olisin tarvinnut vielä toisen viikon lomaa, huoh.
Joka tapauksessa Star Stableen saapui parisen viikkoa sitten uusi hevosrotu, Shire. Itse ihastuin tuohon jättiläiseen heti ja tahdoin tietenkin sellaisen. Tarkoitukseni oli säästää Morganiin, mutta suunnitelmiin tuli pieni muutos ja aloin säästämään Shireen. itselläni oli valmiiksi jo n. 400 sc ja sitten keskiviikon päivityksessä, kun uusi sso:n launcheri tuli käyttöön ja kun kirjautui sisään ensimmäistä kertaa uudella launcherilla sai 200 sc! Pian minulle oli kertynyt tarpeeksi star coinseja ja eilen talliin saapui uusi Shire ori, Bravesoul, lyhyemmin Lou. Tänään kouluttelin tuota mutanttia kuutos levelille saakka, kunnes en jaksanut enään. Ratojen tekeminen on aika tylsää, varsinkin yksin.

Olen kökötellyt koko viikon melkein tietokoneella ja ollut aktiivisesti star stablessa. Tosin, star riderini oli loppunut joten kökötin vain pintassa suurimman osan ajasta. Perjantaina kuitenkin ostin uuden star riderin ja tein siinä parisen tehtävää samalla.
On se vaan niin söpö ;33

Juonitteleva naikkonen

Clubillakin on ollut aika paljon tapahtumia. Nsg:n blogiin on tulossa joulukalenteri ja itseni mielestä idea on todella mukava! Ja mikä parasta jokainen saa keksiä omalle luukullensa jonkin tarinan, kuvan tai ihan minkä vain, mitä ikinä tahtookin. 
Nortit ovat olleet aika aktiivisia viime aikoina, mitä itse olen katsellut. Syysloman aikana on ollut paljon vaelluksia joista olen napsinut kuvia jonkin verran. Muotikisakin oli, mutta siitä en muistaakseni tainnut ottaa yhtäkään kuvaa. Täytyy sanoa että North Steeds Gang on kyllä mahtava clubi mahtavine ihmisineen! 8) Olen therealurheilija
Tänään olen tehnyt dailyja ja ratoja ja kuvaillut video pätkiä, kököttänyt stevellä ja tehnyt vähän kaikkea turhaa. Napsin myös kuvia jonkin verran. Tänään oli puolestaan clubin tyttövaellus jossa pukeuduttiin tyttömäiseksi. Itse olin vaaleanpunavalkomusta teemainen. En sitten tiedä oliko asuni kauhean tyttömäinen. Nettini on ollut tänään todella hitaalla ja sso:stakin se heitti minut pari kertaa. En ollut tyttövaelluksella loppuun asti, sillä oli muuta tehtävää. 

Ei tässä muuta tainnut olla, saatte vielä joitakin kuvia lopuksi. Hyvää yötä! c:


Ahkera kouluttaja

Tuitui c,:
Kauhea kasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti