maanantai 17. maaliskuuta 2014

Kysymyksiä

Joo ajattelin vastailla noihin kysymyksiin jotka Holly oli laittanut mulle ( Siit on jo vähän aikaa ) Myt täs on nyt aikaa niihin vastailla joten aloitetaan.

Mitä ajattelet syvimmässäsi Star Stable Onlinesta? - Syvimmissä ajattelen että se on tällä hetkellä paras nettipeli eläessäni jonka olen nähnyt :'D Oletko koskaan harkinnut Star Stablen lopettamista? -Olen, mutta ei ole tullut vielä lopetettua. Pidätkö itseäsi upeana roolimallina aloittelijoille? - Itseasiassa en. En ole järkevä ihminen suoraan sanottuna. Olivatko kolme ensimmäistä kysymystä omituisia? - Vähän.
Pidätkö paljon hevosista, tai ratsastamisesta ylipäätään? - En harrasta ratsastusta, mutta pidän hevosista. Oletko innokas oppimaan? - No, riippuu vähän että mitä oppimista on tarjolla xd muuten kyllä olen. Pidätkö seurasta, vai oletko oman tien kulkija? - Pidän seurasta, ja myös yksinäisyydestä. Joten olen enemmän oman tien kulkija. Paljonko vietät keskiverroin aikaa internetissä? - Yleensä ottaen olen aika paljon internetissä, en osaa sanoa kuinka paljon, viikonloppuisin voin olla kokopäivän. Unelmoitko rikkaasta elämästä? - kyllä. Tahtoisitko niin monta hevosta elämääsi kuin ikinä jaksat toivoa? - Haluaisin kyllä hevosen, mutta olen koiraihminen, mutta kyllä 1 hevonen kelpaisi minulle :D Katseletko elokuvia usein? - Kyllä, pidän elokuvista. Oletko tyytyväinen Star Stable Onlinen grafiikoihin? - Itseasiassa olen ja itseasiassa en. Kuinka kuvailisit Star Stable Onlinen kehitystä siellä pelaamisesi aikana? - Starstable on kehittynyt hurjan paljon siitä kun aloitin. Esim. uusia koneja, jorvik aukesi, yms.. Jos sinulla olisi mahdollisuus päästä Star Stable Onlinen testariksi, suostuisitko? - En ole varma, tuskin olisi. Ja en tiedä suostuisinko. Kuinka paljon rahaa olet käyttänyt suurinpiirtein pelaamiseen Star Stablessa? - n. 100-250 e ? xD Uskotko vanhempiesi olevan vihaisia, jos kuulisivat käyttämiesi rahojen määrän? - Uskon että kyllä olisivat. Käyttäydytkö ystävien seurassa erillä tavalla, kuin ventovieraiden? - Luonteeltani olen ujo, joten en puhu paljoa ventovieraiden seurassa, kun taas ystävien seurassa olen hullu , hauska yms.. Hylkäisitkö ystäväsi vain saadaksesi mainetta? - En todellakaan. Oliko kyselyni mielestäsi sekavainen? - Oli xD Onko kirjakielenkäyttöni mahtavaa? - Olihan se 8) Piditkö kyselystäni? - Kyllä.

Kiitos tästä kyselystä Holly Lightheart 8) 

2 kommenttia: