perjantai 11. heinäkuuta 2014

Eihän otsikkoa aina tarvita..

Jooh, ei taas vähään aikaan ole tullut tekstiä tänne, kai (?) Mutta joka tapauksessa yritän kirjoitaa tänne silloin kun jaksan. En usko että kukaan edes lukee keskeneräistä blogiani xd Muttah kylläh, en ole SSO:ssa ollut pariin päivään, koska olen ollut ulkona nauttimassa auringosta, koska on ollut koko viikon lämpimiä päiviä, joka tarkoittaa kavereittan kanssa olemista ja uintia tms. Mutta kyllä minä netissäkin olen ollut, suurimmaksen osan olen ollut Howrsessa, johon holisti pakotti minut liittymään xD Ja sitten rupesin pelaamaan jotakin ihme FlirttiStoori peliä joka on ihan kiva :DD Paitsi että siinä on jtn Toimintapisteitä jotka loppuvat nopeasti xd SoDia en ole hetkeen pelannut, mutta facessa olen ollut suurimman osan ajastani, jutellen holistin ja yhden ryhmän kanssa 8)

Tänään siis oli clubin kesken SSO:ssa muotikisa johon osallistui 4 henkilöä, Ritni, Julia, Holly & minä :3 Siinä sitten saavuin juuri kahdeksan maissa, meinasin unohtaa koko muotikisan xd mutta ehdin joka tapauksessa menemään sinne. Päälleni puin puna/musta/valkoista (?) No jokatapauksessa minulla on kuvia ja näette siitä mitä oli kullakin henkilöllä päällä :D Ritni sijottui ensimmäiseksi, Minä toiseksi, Holisti kolmanneksi ja Julia neljänneksi 8) Sitten suuntasimme discoon tanssimaan ja napsin pari kuvaa, sitten menin napsimaan kuvia rannalle :DD Mutta mikään niistä ei onnistunut xd Pitäisi myös tehä MEP-partti Nicolen videoon, mutta minä en yksinkertaisesti pysty tämän lagi koneen kanssa .-. Joten se taitaa jäädä valitettavasti välistä :/ Koska isoveljelläni on lainassa kone, jossa on vegasit tms. Joten en voi oikein muilla videoita muokata kuin juuri sillä koneella xd 

Huomenna menen irl-elämässä kaverini ja hänen perheensä kanssa kalikan lähelle telttailemaan :DD (kalikka on kai jokin  leirikeskus tms) Ja en ole varma kuinka monta päivää siellä olen :/ 1-2 (?) I don't know :c Joten tänne ei tule pariin päivään teksiä.

Yritän lisätä kirjoittamistani enemmän, jos kukaan edes lukee tätä blogiani xD Mutta se olis .. Hyvää yötä ! 8))

Piiripieni pyörii..

Lapset siellä hyörii xd...


tahtoo läppästä holistia >:3

2 kommenttia: