perjantai 18. heinäkuuta 2014

Tällästä tänään & eilen 8)


Tereveppä terve taas pariin päivään, eilen siis piti kirjoddaa kans blogiin, mutta mie en vaan jaksanut raahautua tänne kirjoittelemaan, koska se ois taas jääny nii myöhää, ja rupes väsyttään tms, vaik nyt onki myöhä ku kirjottelen :'D mut jokatapaukses silti..

Eilen siis sso:ssa tein dailyt, ja parisen rataa, sitten menin taas facee jotain duunailemaan, ja kuolin tylsyytee, sitten yritin gimpillä jotaki saada aikaseks, mutta ei. Olin myös ulkona melkein kokopäivän, joten en tehnyt melkein mitään, illalla tulin sso:hon kouluttelemaan konia, ja sain Wintersoulin 10 lvl. En mie sit muuta oikee tehny sso, kirjasin ulos, ja jatkoin matkaani tavallisesti youtubeen (y) xd

Tänää aamulla vetelin sso:ssa vasta kello 14.00, sillä heräsin tänään 13.00 aikaan päivästä xd Menin siis tekemään dailyt jarlasta tms, ja sain jorvikin tallin adrimedille :33 Jahtasin niitä kanoja siinä sen 15-30 min, ja alko käydä jo hermoille xd kyllä olen surkea nappaamaan kanoja, ja sain siis idean tehdä kuvan, siinä siis jahtaa joku ukkeli (minä suoraansanoen) kanaa, ja tietenkin se homo kana voitti xd  Illalla tulin taas sso:hon, ja holisti sattui juuri sopivasti paikalle c:  joten en kuollut tylsyyteen, tehtiin siis pari rataa, sillä holly koulutti uutta arabiaan xd sitten menin kököttää stevelle, ja tässä nyt kirjoitellaan. se olis huomiseen ! ÖITÄ c8 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti