lauantai 29. elokuuta 2015

Kouluun paluu


Eli siis kesäloma päättyi noin yli kaksi viikkoa sitten, joten oli taas aika mennä kouluun. En siksi ole ehtinyt käymään koneella paljoa tai sso:ssa. En muista mitä olen tehnyt tämän parin viikon aikana. Joka tapauksessa päätin herättää jollain pienellä postauksella blogini henkiin.

Star stableen on siis saapunut uusia kaakkimuksia ja kaikkea muuta samanlaista. En itse ole jaksanut tehdä tehtäviä. Jossain vaiheessa oli myös clubin pitämä parikisa, josta en tietenkään ottanut ainuttakaan kuvaa. Kelataan vain suoraan tähän päivään, sillä en jaksa kaivaa musitini syvyyksistä näin aamulla oikein mitään.

Kävin tänään Star stablessa napsimassa kuvia, mutta mikään niistä ei onnistunut. Aikomukseni oli myös tehdä uusi video youtubeen -mutta kun en tehnyt sitä heti niin intoni katosi jonnekkin saharaan.  Pidimme myös tänään  parin clubilaisen kesken pienen vaelluksen dinolaan. Teimme siis sen bugin. jolla saa sumun pois. Jätimme maneesin koulupuolelle kaakkimme ja lähdimme juoksemaan kohti valea, josta sitten jatkoimme matkaa kohti dinolaa. Napsin sieltä parisen kuvaa. Retki, vaellus mikälie olisi varmaan jatkunut pidempään, mutta itse päädyin kuoppaan ja olin siellä jumissa hetken. Kun pääsin pois kaikki olivat vain kadonneet, eikä kukaan vastannut minulle mitään kun kysyin missä kaikki on. Vaellus päättyi minun osaltani siihen, vasta kun menin steven paalien päälle kököttämään sain vastauksen, joten päätin vain tulla tänne kirjoittamaan jotakin potaskaa. Pakko myöntää että joka postaus toistaa edellistä, pitää keksiä vain jotakin muuta. Saatte tyytyä kuviin näin lopuksi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti